Gut

Salaliitto Kartta.ouka Fi Oulun kaupunki – City of Oulu, Oulu. 21 t. tykkäystä. Oulun kaupungin virallinen facebook-sivu :: The official facebook page for the City of Oulu Remu Last Call Lue Tämä Maanantai-illan ravien ohjastajahahmo oli Ari Moilanen, joka taituroi illan aikana neljä voittoa ja hänen ajokkinsa veivät. Taksi kysyi, ajetaanko Parolantietä vai moottoritietä? Sanoin moottoritietä.

Mediataiteen 15 000 euron palkinto Jenna Sutelalle: Yksi.

– Jenna Sutelan töissä yhdistyvät orgaaniset elementit, bakteerit ja koneäly. AVEK-palkinnon raati vakuuttui Sutelan.

Meaning Poliisit ovat kaivaneet Porvoon poliisiampujien taustoja. – Veljeskaksikko Raymond ja Richard Granholm ovat ensi viikolla itse oikeuden edessä Porvoon poliisiampumisjutun. Remu Last Call Lue Tämä Maanantai-illan ravien ohjastajahahmo oli Ari Moilanen, joka taituroi illan aikana neljä voittoa ja hänen ajokkinsa veivät. Taksi kysyi, ajetaanko Parolantietä vai moottoritietä? Sanoin moottoritietä. Vaan eipä välittänyt, vaan vähätteli valintaani

Mediataiteen 15 000 euron palkinto Jenna Sutelalle: Yksi.