Kulmunit

Olin agitoinnin uhri. Jos yksi Helsingistä Lahteen pendelöivä työkaverini ei olisi vaihtanut noin vuosi sitten.

Uutiskirjeen kolumnit "Ei tehrä tästä ny numeroo” – vai tehdäänkö sittenkin. 5/2019. Sinikka Nopolan kirjoittaman (2003) kirjan ”Ei tehrä tästä ny numeroo” mukaan tämä lausahdus on hämäläisille tyypillinen. Siten on joskus taannoin voinut luonnehtia myös tapaamme antaa ja.

Saintpaulia Paavalinkukka Saintpaulia Kaunis paavalinkukka eli saintpaulia on wanhan ajan huonekukka eli on todennäköisesti ollut jo mummosi ja äitisi ikkunalaudalla. Valovaatimus: Paavalinkukka viihtyy kesällä parhaiten länsi- tai pohjoisikkunalla, sillä se ei kestä kesän voimakasta auringonpaistetta, joka aiheuttaa lehtiin keltalaikkuisuutena ilmeneviä polttovioituksia. Talvinen auringonpaiste. Lappica Ajanvaraus lappica Upday Tiutinen Junkkarinen Syksyllä 1961 ohjelmassa esiintyivät mm. Annikki Tähti,

Järjestelmän täytyy muuttua, ettemme öljyäisi talouden rattaita riskiryhmäläisillä, kirjoittaa Tuukka Tervonen.

Kolumnit Väistely jatkuu – Kansansuosion tavoittelu ei saa toimia poliittisten päätösten ohjaajana. 23.4.2020 05:00. Puistossa tuli vastaan – viruksia väistellen – yleinen mielipide (omasta mielestään edustaa laajoja joukkoja).

Kolumnit. Ajassa Kolumnit . Kolumni. Etätyö lasten kanssa on kuin perustaisi avokonttorin päiväkotiin. 21.4.2020 05:00 21.4.2020 23:04 Terhi Piiroinen. Jokainen voi kuvitella tekevänsä töitä siten, että hänet keskeytetään noin 16 kertaa tunnissa tai istuisi avokonttorissa keskellä päiväkotia.

Lahden kokoomuksen valtuustoryhmän jäsen, teknisen ja ympäristölautakunnan puheenjohtaja Francis McCarron sai.

Kolumnit Puheenvuoro: Jos mieli on jo valmiiksi kolhuilla, olet riskiryhmässä koronakriisissä – Päivi Rissasen arki tuntui romahtavan karanteenin takia. 4.4.2020 09:50. Mielenterveyden keskusliiton kokemusasiantuntija Päivi Rissanen kirjoittaa ajatuksistaan kriisin keskellä.

Ylä-Savon sote-johtaja: Ministeri Kiurun yleistys Kiuruveden tilanteesta ei asianmukainen – STM:n ja THL:n ristiriitainen ohjeistus sai kuntayhtymän ”täysin hämilleen”

Kolumnit. 10 tikkua viimeisellä laudalla. Matias Savolainen 30.3.2020. Kolumnit. Keskolle ei tarvitse antaa vuokrasta korona-alennuksia. Aki Pyysing 29.3.2020. Artikkelit. Jukka Lepikkö avaa esim. S&P500 tai DAX -indeksien shorttaamiseen soveltuvia tuotteita.

Kriisin aikana huumorista kuoriutuu sankari, joka auttaa unohtamaan arjen ja sitoo ihmisiä yhteen, kirjoittaa toimittaja.

Kolumnit Saara Särmä kehottaa kolumnissaan korona-ajan empatiahaasteeseen: älä ryntää tuomitsemaan Poikkeusoloissa ei ole ihmeparantumisia – Koronasta huolimatta omasta lääkäriajasta saa pitää kiinni Tampereen kuntapolitiikassa alkaa kohta kiehua – Syksyllä on luvassa kiihkeä näytös, josta saatiin jo esimakua Italia alkaa avata karanteenia neljänä peräkkäisenä.

Etusivu Uusimmat Ihmiset Koronavirus Selviytymistarinat Viihde Ilmiöt Tiede Osallistu Ristikot Aiheet Ihmiset Selviytymistarinat Viihde Ilmiöt Tiede Kaikki Yhteiskunta Historia Luonto Ihmissuhteet Vapaa-aika Kolumnit Lisää Kaikki Apu-klinikka Terveys Sairaudet Hyvinvointi Liikunta Ravitsemus Selviytymistarinat Kysy Kiminkiseltä Lisää.

Kolumnit, artikkelit ja esitelmät. Näille sivuille kootaan Kotuksen verkkosivuilla julkaistavat kolumnit ja verkkoversiot muualla julkaistuista kielikolumneista. Sivuille kootaan myös sekä kotuslaisten pitämiä esitelmiä ja kirjoittamia artikkeleita että Kotuksen järjestämissä työpajoissa,

Iisalmen Kulttuurikeskus Address Merimieskuvia SMC LÄPÄT TULEE JA MENEE et taida tietää mitä britannias tapahtu!!! [Juno]: Jou, lähiöis on jengi tietty lähin’ öis’, kolme raitaa pöydäl -snif- täpinöis/ 3 – Suomen Merimies – TO u KO K u u 3 Nº / 2010 MERIMIES SJÖMANNEN suoMeN MeriMies uNioNi sMu rY // FiNlaNds sJöMaNs uNioN Fsu rF NESTE

Lue tuoreimmat uutiset kategoriasta Kolumnit. Ampparit.com tarjoaa Suomen kattavimman uutiskatsauksen