Tuorejuusto Brownie

Alen tuorejuusto brownie 500g – Kespron laajasta HoReCa-valikoimasta löydät liikeideaasi sopivat laadukkaat tuotteet

Taikakaulin: Oreo-juustokakku browniepohjalla – Täyte: Sekoita sähkövatkaimella tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää mukaan sokeri, perunajauho ja vaniljasokeri. Lisää kananmunat ja noin 2/3 murskatuista Oreoista. Sekoita ja kaada täyte browniepohjan päälle. Ripottele loput Oreo-murut täytteen pinnalle. Paista 150°C noin 30 minuuttia.

Tarun Taikakakut: Suklaajuustokakku brownies-pohjalla (24cm) – Kakun pohja oli hyvä, sellainen tahmea ja mutainen perus-brownie.

Kiehauta vesi ja alkoholi kattilassa ja sulata pehmenneet liivatelehdet siihen, kaada ohuena nauhana vatkaten tuorejuusto-suklaavaahtoon. Lopuksi yhdistä varovasti sekoitellen kermavaahto ja tuorejuusto-suklaavaahto. Kaada pohjan päälle,

Alkuperäiset ohjeet löydät; Belle Baien Brookiet ja Suklaapossun Kuningatar-tuorejuusto-browniet . Brownie-pohja 125 g Taloussuklaata (tai muuta tummaa suklaata) 175 g Margariinia/voita 1,5 dl Sokeria 1 dl Fariinisokeria 1 rkl Vaniljasokeria 3 Kananmunaa 0,5 dl Kaakaojauhetta 3 dl Vehnäjauhoja 1/2.

Notkista tuorejuusto kulhossa vatkaamalla sähkövatkaimella. Lisää joukkoon sokerit sekä kananmunat. Sekoita hyvin. Kaada noin 3/4 osaa brownie-taikinasta noin 25×35 cm vuokaan. Vuoan pohjalle kannattaa pingottaa leivinpaperi tai ainakin voidella vuoka hyvin. Kaada brownie-taikinan päälle koko juustokakkumassa.

Tee mansikkakerros seuraavasti: Liuota liivatteet kuten edellä. Soseuta mansikat. Vaahdota Flora Vispi. Lisää vaahtoon tuorejuusto, sokeri sekä mansikkasose. Liota liivatteet vajaaseen puoleen desilitraan kiehuvaa vettä ja kaada ohuena nauhana hiljaa seosta vatkaten seokseen. Älä vatkaa taaskaan liikaa! Anna hyytyä jääkaapissa muutama.

Sekoita tuorejuusto, creme fraiche, sokerit ja maissitärkkelys yhteen. Lisää kananmunat yksitellen, sekoittaen tasaiseksi välillä. Kaada seos pohjan päälle. Lusikoi mustikkakastike juustokakkukerroksen päälle ja marmoroi pinta vetämällä veistä edestakaisin taikinassa. Paista uunin alatasolla 25 minuuttia.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja keltuainen notkeaksi esim. lusikalla. 4. Täytä puolet muffinssikoloista brownie-taikinalla, laita lusikallinen tuorejuustoseosta päälle. Laita lopuksi vielä hieman brownie-taikinaa tuorejuustokerroksen päälle. 5.

Sekoita tuorejuusto, sokerit ja maissitärkkelys yhteen.

Paista uunin alatasolla 30 minuuttia. Sammuta uuni ja jätä brownie jälkilämmölle uuniin vielä 30 minuutiksi. Jäähdytä jääkaappikylmäksi. Brownie on parasta valmistusta seuraavana päivänä. Kategoriat Piirakat Avainsanat brownie.

Auton Teho Autosi kertoo, millainen olet – ja vakuutusmaksusi on sen mukainen. ”Esimerkiksi auton teho, paino ja erityisesti merkki. Henkilökohtainen MuSa kaivoi pallon verkosta kuudesti. Antti Kaarto David Ramadingaye (pallossa) johdatti raitapaidat voittoon Porissa. Kuva. Belgialle kaksi maalia 5-1 -voitto-ottelussa Islannista iskenyt hyökkääjä Michy Batshuayi kommentoi puheita tulevaisuudestaan. Lifa Airin henkilökohtainen puhdistin syntyi oikeaan hetkeen. Kulkee mukana.
Henkilökohtainen MuSa kaivoi pallon verkosta kuudesti. Antti Kaarto David Ramadingaye (pallossa) johdatti raitapaidat voittoon Porissa. Kuva. Belgialle kaksi maalia 5-1 -voitto-ottelussa Islannista iskenyt hyökkääjä Michy Batshuayi kommentoi puheita tulevaisuudestaan. Lifa Airin henkilökohtainen puhdistin syntyi oikeaan hetkeen. Kulkee mukana. Koronapandemia pani vauhtia henkilökohtaisen. Teemu Torssonen joutunee eroamaan kaupunginhallituksesta – Keskisuomalainen kuntapoliitikko Juha Vimpari seisoo Jyväskylän kaupungintalon edessä.

Päädyin soveltamaan taas tätä klassikko juusto- brownie ohjetta. Kaapista löyty mascarponejuustoa, joten päätin hyödyntää sen. Mielestäni kuitenkin perinteinen tuorejuusto toimii paremmin. Puolukkaiset juusto- browniet. brownie-taikina. 150g voita. 80g taloussuklaata. 4 munaa. 3dl sokeria. 1,5 dl.